Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ; (ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΓΑΥΡΟΣ;
(ΚΑΙ Η ΑΤΥΧΗΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΜΠΑΡΛΟ)

Πριν ακόμη από την ανακοίνωση ότι η Α.Ε.Κ. περνούσε στα χέρια του Μάριου Ηλιόπουλου κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως την Α.Ε.Κ. την αναλάμβανε «άνθρωπος του Μαρινάκη». Με τον οποίο (Μαρινάκη) είχε φιλικές σχέσεις και ο Μελισανίδης οι οποίες (όπως είχε καταθέσει ως μάρτυρας στην δίκη του Βαγγέλα) είχαν διαταραχθεί όταν αυτός πήρε την Α.Ε.Κ. (για να τη σώσει αφού πρώτα την υποβίβασε). Στο κάτω-κάτω και οι τρείς τους με τα πλοία δεν ασχολούνται; Αφήνοντας στην άκρη το όποιο παρασκήνιο στο σημερινό μας κείμενο θα σχολιάσουμε την επιχειρηματολογία όσων θεωρούν πως υπερασπίζοντας τον Μάριο υπερασπίζονται, τελικά, την Α.Ε.Κ.

Όμως, για να υπάρξει ανάγκη υπεράσπισης σημαίνει πως η φωτογραφία του Μάριου με το Πρωτάθλημα του 2012 του «γνήσιου Γαύρου» είναι γνήσια και δεν αμφισβητείται. Αυτό φάνηκε και από την αντίδραση της Π.Α.Ε. (βλέπε εδώ) και από την επιχειρηματολογία όσων προσπάθησαν να τον υπερασπιστούν. Η μόνιμη επωδός σε τέτοιες περιπτώσεις είναι η υπενθύμιση ότι και ο Λουκάς Μπάρλος ο οποίος συνδέθηκε με τις πλέον εμβληματικές στιγμές της Α.Ε.Κ. δεν ήταν ΑΕΚτζής αλλά Αρειανός. Εξυπακούεται, πως προκαταβολικά ζητούν συγγνώμη για την «ιεροσυλία» να συγκρίνουν τον Μάριο με τον «θείο Λουκά».

Ακόμη -όμως- κι αν μπορούσε να γίνει σύγκριση (αφού ανήκουν σε διαφορετικές εποχές) αυτή είναι ατυχής. Γιατί όπως και να το κάνουμε άλλο παρασκηνιακό μέγεθος ο Άρης και άλλο ο «γνήσιος Γαύρος». Άλλη η ψυχολογία του Αρειανού και άλλη του «γνήσιου Γαύρου». Ο Άρης δεν μπορεί να σε «στήσει» ενώ ο «γνήσιος Γαύρος» μπορεί. Αυτοί που θέλουν μέσω της επίκλησης του «θείου Λουκά» να δικαιολογήσουν («ξεπλύνουν») τον Μάριο θεωρούν πως η Α.Ε.Κ. και ο εκάστοτε ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε. ταυτίζονται. Κάνουν μεγάλο λάθος.

Μπορεί ο Μάριος να γίνει ένας από τους καλύτερους ιδιοκτήτες της Π.Α.Ε. και ένας φανατικός (έστω και εκ μεταγραφής) οπαδός της Α.Ε.Κ. Αυτό, ωστόσο, δεν είναι δεδομένο επειδή απλά είναι ιδιοκτήτης της Π.Α.Ε.▪ μένει ν’ αποδειχθεί από τη συνολική του πορεία. Μια πορεία που πρέπει όχι μόνο να έχει συγκεκριμένη και καθαρή στόχευση αλλά και συνέπεια. Μόνον τα έργα είναι αυτά που θα μιλήσουν για εκείνον και κανείς άλλος. Δυστυχώς για τον Μάριο λόγω του παρελθόντος του που ανέδειξε η συγκεκριμένη φωτογραφία θα πρέπει να προσπαθήσει περισσότερο από άλλους.

Σαν πρώτο δείγμα ότι έχει καταλάβει που βρίσκεται και τι σημαίνει Α.Ε.Κ. θα ήταν καλό να μας αποκαλύψει ποιος θα καλύψει το Μετατρέψιμο Ομολογιακό Δάνειο των 10 εκ. και να μη μας κρατά μυστικά. Όχι για τίποτα άλλο αλλά να ξέρουμε με ποιους έχουμε να κάνουμε.

18 Φλεβάρη 2026
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 115 φορές