Εκτύπωση αυτής της σελίδας

"ΩΡΑ": ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

31/03/2016

"ΩΡΑ": ΠΑΝΩ ΡΑΦΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ!

Πανηγυρικό (και όχι για τα πανηγύρια) το κύριο θέμα του σημερινού πρωτοσέλιδου της "ΩΡΑΣ" (βλέπε εδώ). Μαζί με την εφημερίδα πανηγυρίζουν όχι μόνο οι αναγνώστες της αλλά και όλοι οι άλλοι ΑΕΚτζήδες που την βλέπουν κρεμασμένη στα περίπτερα και δεν την αγοράζουν (γιατί άραγε;) και στις αναφορές των αθλητικών ιστοσελίδων.

Για το ρεπορτάζ δεν έχουμε να πούμε κάτι (δεν το διαβάσαμε άλλωστε). Ωστόσο πρέπει να κάνουμε δύο παρατηρήσεις: 

  • Είναι απόλυτα λογικό ομάδα χρεοκοπημένης Χώρας (Ελλάδα) ν' αγοράζει παίκτη του "πάνω ραφιού" από μια άλλη χρεοκοπημένη Χώρα. Ποιός λέει ότι η χρεοκοπία δεν έχει και τα καλά της;
  • Για να μπορεί η Α.Ε.Κ. να παίρνει "παίκτη από το πάνω ράφι της Αργεντινής" είτε αυτός έχει προβλήματα τραυματισμών ή χαρακτήρα, είτε είναι ορφανός από μάνατζερ (εκεί κάτω οι καλοί παίκτες έχουν από 2-3 καθένας τους).

Μακάρι (ειλικρινά) να μην ισχύει η δεύτερη παρατήρηση μας.

Διαβάστηκε 2984 φορές