Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΓΙΑΤΙ Η Ε.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ; (ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»;)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΓΙΑΤΙ Η Ε.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ;
(ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»;)

Τα Δελτία Τύπου της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού είναι καμιά φορά πολύ διαφωτιστικά. Κάποιες άλλες φορές, ωστόσο, προκαλούν ερωτηματικά τα οποία η ίδια σκόπιμα αφήνει αναπάντητα (αν και ενδιαφέρουν πολλούς). Μια τέτοια περίπτωση είναι και η μη χορήγηση Πιστοποιητικού Συμμετοχής στο Πρωτάθλημα της Α1 στην ομάδα του Άρεως. Μια Κ.Α.Ε. η οποία τα τελευταία χρόνια έχει κακοπάθει εξαιτίας των οικονομικών της προβλημάτων, ενώ πρόπερσι ο κοροναϊός την έσωσε από την αγωνιστική διάλυση (όταν ήταν στο χείλος του υποβιβασμού στην Α2). Σ’ αυτή, λοιπόν, την Κ.Α.Ε. η Ε.Ε.Α. αρνήθηκε την χορήγηση Πιστοποιητικού Συμμετοχής. Και το αρνήθηκε προφανώς για οικονομικούς λόγους. Αυτή η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θέτει το ερώτημα σχετικά με την χορήγηση ή μη του ίδιου Πιστοποιητικού συμμετοχής και στην «Κ.Α.Ε. Ν.Ε.Α. Α.Ε.Κ. 2014», ΤΗ ΓΝΩΣΤΉ Μας «Βασίλισσα».

Αν σκεφτούμε τα δεδομένα και των δύο ομάδων και με τη σημείωση πως η Κ.Α.Ε. Άρης ΔΕΝ έχει δημοσιεύσει Ισολογισμούς για πάνω από 5 χρόνια (οπότε δεν έχουμε εικόνα για τα Χρέη της) θ’ αρχίσουμε ν’ αμφιβάλλουμε για την αδειοδότηση της «Βασίλισσας». Μια αδειοδότηση, η οποία τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να φαινόταν αυτονόητη∙ αλλά πλέον ΔΕΝ είναι. Και δεν είναι γιατί στα μάτια της fiba ο Άρης έχει λιγότερες «απαγορεύσεις διεθνών μεταγραφών» (μόνο 3) σε σχέση με την Α.Ε.Κ. (14 μέχρι τώρα).

Αυτή και μόνο η σύγκριση, όπως καταλαβαίνετε, είναι από μόνη της αρκετή για να δημιουργήσει εύλογες αμφιβολίες σχετικά με την αδειοδότηση της Κ.Α.Ε. της οποίας τις μετοχές κατέχει ο Μάκης Αγγελόπουλος. Μακάρι στο σημερινό (ή τα επόμενα) Δελτίο Τύπου η Ε.Ε.Α. να μας ενημερώνει για την παροχή του Πιστοποιητικού Συμμετοχής δίνοντας μας έτσι μια «νότα αισιοδοξίας». Από την άλλη η ύπαρξη και μόνο δημοσιεύματος που αναφέρεται σε 4 Κ.Α.Ε. οι οποίες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με την αδειοδότηση τους (βλέπε εδώ) δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικό. Δε συμφωνείτε;

19 Αυγούστου 2021
«πουθενάδες».

 

Διαβάστηκε 1519 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΓΙΑΤΙ Η Ε.Ε.Α. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ; (ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ»;)