Η επίτευξη αυτού του 9/9 δεν ήταν ούτε εύκολη αλλά ούτε και δύσκολη ακόμα και όταν φάνηκε πως κάποια παιχνίδια πήγαιναν να στραβώσουν αφού δεν εξελίσσονταν όπως αναμενόταν. Αυτές οι 9 νίκες ήρθαν πρώτα και κύρια επειδή οι παίκτες που κάθε φορά έπαιζαν πίστευαν ακράδαντα πως το τελικό αποτέλεσμα εξαρτιόταν και οριζόταν μόνο από την δική τους απόδοση. Επιπλέον ακόμα και σε παιχνίδια όπως τα εντός έδρας με Κραϊόβα και Ο.Φ.Η. που είχαν ξεκινήσει άσχημα οι παίκτες του Νίκολιτς δεν έχασαν το «καθαρό μυαλό» τους και επεδίωξαν με ψυχραιμία και τον σωστό τρόπο το γκολ. Η ισοφάριση με την Κραϊόβα είναι ενδεικτική της ψυχραιμίας των παικτών της Α.Ε.Κ. όταν για 1’ άλλαζαν συνεχώς την μπάλα έξω από την περιοχή των Ρουμάνων ψάχνοντας την κατάλληλη στιγμή. Στο ίδιο χρονικό διάστημα οι «γνήσιοι Γαύροι» θα είχαν κάνει 3 τουλάχιστον σέντρες.
Ωστόσο, ότι έγινε έγινε και ο νέος χρόνος θα βρει την Α.Ε.Κ. στην κορυφή. Οι υποχρεώσεις της για το Πρωτάθλημα ξεκινούν με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Άρη στις 10 Γενάρη. Η Α.Ε.Κ. θα έχει 2 μήνες στους οποίους θα δώσει 4 λιγότερα παιχνίδια από τον Π.Α.Ο. (2 ακόμα στην LEAGUE PHASE και άλλα 2 στα play-off στο EUROPA), 3 ή ίσως και 5 από τον «γνήσιο Γαύρο» (2 ακόμα στην LEAGUE PHASE και άλλα 2 αν περάσει στα play-off του CL και 1 για το SUPER CUP) και 5 από τον «Γαύρο του Βορρά» (2 ακόμα στην LEAGUE PHASE και άλλα 2 στα play-off στο EUROPA και 1 στα play-off του Κυπέλλου).
Όπως έχουν έρθει μέχρι στιγμής τα πράγματα η Α.Ε.Κ. έχει κερδίσει 2 μήνες σχετικής ξεκούρασης (ή αν προτιμάτε μη κούρασης). Επιπλέον, στο Κύπελλο ο δρόμος μέχρι τον Τελικό είναι ανοιχτός κάνοντας την κατάκτηση του ένα απόλυτα εφικτό στόχο.
Όμως, σε κάθε περίπτωση το Πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το CONFERENCE ολοκληρώνονται την Άνοιξη. Αυτό σημαίνει πως Ιδιοκτησία και προπονητής πρέπει στον βαθμό του δυνατού να εξασφαλίσουν πως η ομάδα θα έχει τους παίκτες που χρειάζεται για να επιτύχει το καλύτερο δυνατό και στους 3 στόχους της. Μόνον έτσι η δουλειά που έγινε μέχρι τώρα δεν θα πάει χαμένη και οι ελπίδες (αλλά και τα σημάδια) για μια πετυχημένη χρονιά θα παραμείνουν ζωντανές.
24 Δεκέμβρη 2025
«πουθενάδες».























































































