Προφανώς θα κάνουν πάλι μια διαδικασία 3 σε 1. Αλλοίμονο, εκεί θα κολλήσει ο Αλέξης; Βέβαια, υπάρχει ένα «μικρό τεχνικό ζήτημα» αφού αυτή τη φορά ΔΕΝ έχει εκλεγεί (ενώ θα έπρεπε) Εξελεγκτική Επιτροπή η οποία όφειλε για λογαριασμό της Γ.Σ. των μελών του Σωματείου να προβεί σε έλεγχο των πεπραγμένων του Δ.Σ. Αλλά αυτά είναι «μικροπράγματα» για κάποιον που βαρύνεται με τόσες παρανομίες πάντα για το «καλό» της «Μάνας Α.Ε.Κ.» (για τις οποίες όπου να ‘ναι θα λογοδοτήσει).
Το βασικότερο ζήτημα για ένα σωματείο είναι η επαρκής για τις δραστηριότητες του χρηματοδότηση. Έναν τομέα στον οποίο αν εξαιρέσει κανείς το Χάντμπολ λίγη πρόοδο έχουμε δει από τις αλήστου μνήμης μέρες των «Διοικήσεων Χατζηχρήστου». Και ενώ δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τα Χρέη του Σωματείου (αφού δεν έχουν δημοσιευτεί Ισολογισμοί-Απολογισμοί) είμαστε παρ’ όλα αυτά σε θέση να γνωρίζουμε πως υπάρχουν κατασχετήρια για οφειλές στο Ι.Κ.Α.
Συνεπώς, όποιος αναλάβει Πρόεδρος θα πρέπει να είναι άτομο που δεν έχει τίποτα να χάσει (όπως ο Δημητρέλλος) ή απλά να είναι τρελός. Μια τρίτη προσέγγιση θα μπορούσε να ήταν πως αυτός που θ’ αναλάβει Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής θα είναι σε θέση να υπολογίζει στα έσοδα π.χ. από την ονοματοδοσία του γηπέδου με τα οποία και θα εξοφλήσει και τα Χρέη προηγουμένων ετών.
Πάντως, γενικά μιλώντας, σε περιπτώσεις «αλλαγής σκυτάλης» στην Διοίκηση ενός σωματείου υπάρχουν δύο σενάρια. Το πρώτο αφορά στην είσοδο ενός τελείως νέου προσώπου το οποίο και αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της χρηματοδότησης του. Το δεύτερο αφορά την μεταπήδηση στην Προεδρία κάποιου που ήδη συντηρεί-διοικεί ένα τμήμα (το οποίο προφανώς και έχει διακρίσεις και επιτυχίες). Τις επόμενες μέρες θα δούμε ποιο από τα δύο σενάρια έχει επιλεγεί για την περίπτωση της «Μάνας Α.Ε.Κ.».
05 Απρίλη 2019
«πανταχού παρόντες».






















































































