Θα ενημερωθείτε με αποδείξεις και όχι με διαρροές κύκλων της Π.Α.Ε. Γιατί εμείς οι «πουθενάδες» μιλάμε ΜΟΝΟ με αποδείξεις. Σήμερα δημοσιεύουμε δύο σημαντικά κείμενα της Περιφέρειας Αττικής.
Το πρώτο κείμενο που δημοσιεύουμε έχει ημερομηνία 9 Ιούνη 2021 (πριν την υπογραφή της «Προγραμματικής Σύμβασης» στις 18 του μήνα) και αφορά την κατανομή του ποσού που έχει προϋπολογιστεί για τον εξοπλισμό του γηπέδου (βλέπε εδώ). Προφανώς τα ποσά που αναφέρονται θα μειωθούν μετά την διενέργεια του σχετικού διακανονισμού, αλλά αυτό που μας ενδιαφέρει είναι ποιους μελλοντικούς Προϋπολογισμούς της Περιφέρειας θα επιβαρύνει η εξόφληση αυτής της δαπάνης.
Όπως, λοιπόν, προκύπτει από την «Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης» ότι για να πληρώσει η Περιφέρεια Αττικής θα επιβαρύνει τους Προϋπολογισμούς της τόσο του 2022, όσο και του 2023 αλλά και του 2024!!! Όπως το πάνε ζήτημα θα είναι αν προλάβουμε και τα 100ά γενέθλια του Σωματείου.
Κάποιοι θα σκεφτούν ότι μετά την έκπτωση που θα μειωθεί και το συνολικό ποσό η Περιφέρεια θα εξοφλήσει γρηγορότερα τον ανάδοχο του έργου. Την απάντηση σ’ αυτή την εύλογη σκέψη τη δίνει το δεύτερο έγγραφο που δημοσιεύουμε και είναι η «Διακήρυξη του ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια του εξοπλισμού…» (βλέπε εδώ). Στις 81 σελίδες του αναφέρονται «τα πάντα όλα» σχετικά με το έργο. Επειδή, όμως, κάποιοι βαριέστε να διαβάζετε πηγαίνετε κατευθείαν στη σελίδα 54 και διαβάστε πάνω-πάνω ακριβώς τα ίδια με την «Απόφαση Ανάληψης Υποχρέωσης».
Είστε πλέον έτοιμοι να δώσετε μόνοι σας την απάντηση αν γίνεται να παίζει η Α.Ε.Κ. στο νέο της γήπεδο και η Περιφέρεια Αττικής να μην έχει ακόμη εξοφλήσει τον ανάδοχο!!! Αλλά αυτά συμβαίνουν όταν περιμένεις χρηματοδότηση από το Κράτος. Από την άποψη των προθεσμιών η προθεσμία υποβολής προσφορών έληξε στις 31 Ιούλη και οι προσφορές ανοίχτηκαν μόλις χθες!!!
Όπως καταλαβαίνεις αδερφέ ΑΕΚτζή οι «χατζηαβάτηδες» του ΑΕΚτζήδικου ρεπορτάζ με το ν’ αναπαράγουν απλώς και μόνο τις διαρροές του «Ηγεμόνα» χωρίς να τολμάνε να κάνουν ρεπορτάζ. Ευτυχώς γι’ αυτούς που δεν υπάρχει «δημοσιογραφικός εισαγγελέας» για να τους κλείσει μέσα.
Την επόμενη εβδομάδα θα κάνουμε άλλη μια αποκάλυψη για το γήπεδο. Μείνετε συντονισμένοι για να μαθαίνετε την αλήθεια.
06 Αυγούστου 2021
«πουθενάς 1».






















































































