Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ (3 ΝΙΚΕΣ – 2 ΗΤΤΕΣ)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ
(3 ΝΙΚΕΣ – 2 ΗΤΤΕΣ)

Η 6η αγωνιστική ήταν ο «καθρέπτης» της 5ης. Πρώτος στις 5 το απόγευμα αγωνίστηκε στη Λαμία ο 2ος της βαθμολογίας Π.Α.Ο. Δυόμιση ώρες αργότερα η 1η της βαθμολογίας Α.Ε.Κ. δοκιμαζόταν στο «Κλεάνθης Βικελίδης» με μόνο στόχο τους 3β. της νίκης που θα την κράταγαν στην κορυφή της βαθμολογίας. Τελευταίος χρονικά (8:30’μ.μ.) ήταν ο αγώνας του Φαλήρου μεταξύ του γηπεδούχου «γνήσιου Γαύρου» και του φιλοξενούμενου «Γαύρου του Βορρά». Η νίκη για τους τέσσερις εκ των πέντε ήταν απολύτως απαραίτητη προκειμένου καθένας τους να συνεχίσει να ελπίζει στην κατάκτηση του Τίτλου.

Το απόγευμα της Κυριακής στη Λαμία οι «πράσινοι» καλούνταν να νικήσουν την τοπική ομάδα για δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα. Ακόμη και η ισοπαλία θα ήταν καταστροφική ειδικά στην περίπτωση που η Α.Ε.Κ. επικρατούσε εκτός έδρας του Άρη. 2 γκολ στο α’ ημίχρονο (ένα στα μισά και ένα στη λήξη του) ήταν αρκετά για να κλειδώσουν οι «πράσινοι» τη νίκη. Τα 3 γκολ σε 6’ στο β’ ημίχρονο (54’, 57’ & 60’) ήταν απλά «το κερασάκι στη τούρτα» και ανέβασαν έστω και προσωρινά τον Π.Α.Ο. στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στις 7:30’ το βράδυ η πρωτοπόρος Α.Ε.Κ. επέστρεφε στο γήπεδο που στις 3 του Μάρτη είχε ανέλπιστα αφήσει 2β. Τότε η ισοπαλία αυτή την είχε γκρεμίσει από την κορυφή της βαθμολογίας. Για τον αγώνα του «Κλεάνθης Βικελίδης» είχαν γραφτεί πολλά και άλλα τόσα θα γράφονταν μετά το τέλος του όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα. 1 γκολ των γηπεδούχων στο 38’ ήταν αρκετό για να τους στείλει στ’ αποδυτήρια μπροστά στο σκορ. Η Α.Ε.Κ. αντεπιτέθηκε μ’ όλες της τις δυνάμεις και αρχικά ισοφάρισε στο 49’ για να προηγηθεί στο 84’. Σ’ αντίθεση με το παιχνίδι του Μαρτίου οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φύγουν με τους 3β. της νίκης απέναντι σε μια ομάδα που μοναδικό της στόχο έχει το Κύπελλο Ελλάδας.

Μια ώρα αργότερα οι «ερυθρόλευκοι» φιλοξενούσαν τους «ασπρόμαυρους» της Θεσσαλονίκης σ’ ένα «παιχνίδι χωρίς αύριο» και για τους δύο. Το αποτέλεσμα του ντέρμπι του Φαλήρου θα προσέθετε πίεση σ’ αυτόν που δεν θα κέρδιζε ειδικά αφού το αντίστοιχο παιχνίδι της Τούμπας είχε αναβληθεί εξαιτίας των Ευρωπαϊκών αγώνων και των δυό τους. Στο ντέρμπι του Φαλήρου είχαμε την επανεμφάνιση της «παράγκας» όπως την ξέραμε επί Κόκκαλη (τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι). Οι γηπεδούχοι με 1 γκολ στο 38’ και άλλο 1 στο 61’ έβαλαν τις βάσεις για μια σημαντική ψυχολογικά και βαθμολογικά νίκη, η οποία φάνηκε να κινδυνεύει όταν οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 92’.

Στο τέλος της 6ης αγωνιστικής των πλέι-οφ ο απολογισμός των «5» ήταν: 3 νίκες (Π.Α.Ο., Α.Ε.Κ. & «γνήσιος Γαύρος») και 2 ήττες (Άρης & «Γαύρος του Βορρά»). Μετά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής: 1η η Α.Ε.Κ. με 72β., 2ος ο Π.Α.Ο. με 71β., 3ος ο «Γαύρος του Βορρά» με 67β., 4ος ο «γνήσιος Γαύρος» με 66β. & 5ος ο Άρης με 48β.

22 Απρίλη 2024
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 66 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ «5» ΤΗΝ ΕΚΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΠΛΕΪ-ΟΦ (3 ΝΙΚΕΣ – 2 ΗΤΤΕΣ)