Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΜΠΟΧΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ «ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ»)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΜΠΟΧΑ
(ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ «ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ»)

Το τελευταίο διάστημα διαρρεόταν η φήμη πως ένας από τους λόγους για τους οποίους τα Μ.Μ.Ε. ιδιοκτησίας Μαρινάκη επιτίθεντο στην Κυβέρνηση ήταν και οι αναμενόμενες συλλήψεις για την «εγκληματική οργάνωση» μέλη της οποίας εμπλέκονταν στον φόνο του αστυνομικού Λυγγερίδη έξω από το Κλειστό του Ρέντη στις 7 Δεκέμβρη 2023 (πέθανε 20 μέρες μετά στο νοσοκομείο). Τώρα που άρχισαν οι συλλήψεις και η Αστυνομία μας έδωσε μια εικόνα της έκτασης της «εγκληματικής οργάνωσης» φαίνεται πως ο Μαρινάκης είχε δίκιο να φοβάται τι θα έβγαινε στη φόρα (και πως θα φαινόταν στην «Κοινή Γνώμη») και γιατί προσπάθησε μέσω των Μ.Μ.Ε. να «φτιάξει κλίμα».

Άσχετα με το αν η σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι σε πολλές περιπτώσεις δικαιολογημένη δεν παύει να υπάρχει και σκοπιμότητα. Οι συλλήψεις και η έκταση της «εγκληματικής οργάνωσης» είναι τόσες και τέτοιας ποιότητας που θα επηρεάσουν την ομάδα του Λιμανιού. Οι σχέσεις της «Θ-7» με το «κοινό έγκλημα» (στο οποίο περιλαμβάνονται και ξυλοδαρμοί διαιτητών) αν μη τι άλλο αναδεικνύουν το πρόβλημα των πυρήνων των «οργανωμένων» των ομάδων.

Το ρεπορτάζ είναι κατατοπιστικότατο και δεν έχει νόημα να το αντιγράψουμε για να πάρει μεγαλύτερη έκταση το κείμενο μας (βλέπε εδώ, εδώ, εδώ & εδώ). Αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι όλοι να τιμωρηθούν ανάλογα με το ποσοστό συμμετοχής τους και να εκτίσουν όλη την ποινή τους. Μόνον έτσι θα υπάρξει αφ’ ενός κάποια κάθαρση και αφ’ ετέρου θα καθαρίσει ο χώρος των «οργανωμένων» οπαδών.

Μπορεί το επόμενο διάστημα να μας πνίξει η μπόχα, αλλά πρέπει τουλάχιστον να σπάσουμε το απόστημα (το «κακό σπυρί») για να υπάρξει μια αλλαγή προς το καλύτερο.

24 Απρίλη 2024
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 84 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΝΙΞΕΙ Η ΜΠΟΧΑ (ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ «ΚΑΚΟ ΣΠΥΡΙ»)