Font Size

SCREEN

Cpanel
Νέα σε τίτλους:

ΑΛΛΟ ΕΝΑ «ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ» ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (SEMPER 7000 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

pao basket

ΑΛΛΟ ΕΝΑ «ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ» ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
(
SEMPER 7000 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.)

Μια επίσκεψη στο Γ.Ε.ΜΗ. της Κ.Α.Ε. Π.Α.Ο. έχει πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Ειδικά μετά την παραχώρηση του Κλειστού του Ο.Α.Κ.Α. στην Κ.Α.Ε. οι ανακοινώσεις της στο Γ.Ε.ΜΗ. είναι πολύ ενδιαφέρουσες. Στις 4 Ιούλη σας παρουσιάζαμε (και σχολιάζαμε) την έκδοση «ομολογιακού δανείου» ύψους 4 εκ. με την ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ της εταιρείας ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου με την επωνυμία SEMPER 7000 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. όταν και σας παρουσιάσαμε τις πληροφορίες που βρήκαμε γι’ αυτή (βλέπε εδώ).

Σήμερα σας παρουσιάζουμε την ανακοίνωση της Κ.Α.Ε. στο Γ.Ε.ΜΗ. που αφορά μια ακόμη εγγύηση της για την έκδοση «ομολογιακού δανείου» ύψους 4 εκ. Ευρώ. Η ανακοίνωση έγινε στις 15 Απρίλη 2025 και αφορά την απόφαση της έκτακτης Γ.Σ. της 13ης Φλεβάρη (βλέπε εδώ). Όπως και στο πρώτο «ομολογιακό δάνειο» εκδότρια τράπεζα είναι η ΑΤΤΙΚΑ ΒΑΝΚ η τράπεζα που έχει ιδρυθεί από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας.

Ωστόσο, το ζήτημα της εκδότριας (δανείστριας) τράπεζας είναι το λιγότερο σημαντικό. Σημαντικότερο είναι το αντικείμενο για το οποίο η SEMPER 7000 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. δανειοδοτείται. Με βάση το Καταστατικό της η εταιρεία ασχολείται με το REAL ESTATE (κτηματομεσιτικά), δηλαδή με την ενοικίαση (διαχείριση) και την αγοραπωλησία ιδιόκτητων ακινήτων. Προφανώς, στη συγκεκριμένη περίπτωση η SEMPER θα δραστηριοποιηθεί στην διαχείριση (εμπορική;) του Κλειστού του Ο.Α.Κ.Α. -του οποίου το δικαίωμα χρήσης και εκμετάλλευσης έχει εκχωρήσει η Κ.Α.Ε. στην WHITE VEIL VENUE AND FACILITIES MANAGEMENT ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε. ιδιοκτησίας Δ. Γιαννακόπουλου (βλέπε εδώ).

Προφανώς, για να συμβεί αυτό θα πρέπει να υπάρχει μια σύμβαση μεταξύ των δύο εταιρειών την οποία για την ώρα αγνοούμε. Πιθανόν, να είμαστε σε θέση να πούμε περισσότερα μετά την δημοσίευση του επόμενου Ισολογισμού τόσο της WHITE VEIL VENUE όσο και της SEMPER.

Μείνετε συντονισμένοι για να είστε ενήμεροι…

05 Δεκέμβρη 2025
«πουθενάδες».

Διαβάστηκε 220 φορές
 
 
   
Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Χρονολόγιο ΑΛΛΟ ΕΝΑ «ΟΜΟΛΟΓΙΑΚΟ ΔΑΝΕΙΟ» ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (SEMPER 7000 ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.)